اگر باران به دلها نبارد ...

راجع به زندگی وَ مسائل مختلف آن ...

اگر باران به دلها نبارد ...

راجع به زندگی وَ مسائل مختلف آن ...

عشق را با واژه-هامان بی شرافت می کنیم


 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

 عشق را با واژه-هامان بی شرافت می کنیم 


  خود گنه کاریم وُ از دنیا شکایت می کنیم! / غافل از خود، دیگری را هم قضاوت می کنیم! 
 کودکی جان می دهد از درد فقر وُ ما هنوز …/ چشم می بندیم وُ هرشب خواب راحت می کنیم! 
 عمر کوتاه است وُ دنیا فانی وُ با این وجود … / ما به این دنیای فانی زود عادت می کنیم! 
 ما که بردیم آبرو از عشق، پس دیگر چرا … / عشق را با واژه-هامان بی شرافت می کنیم؟ 
 کاش پاسخ داشت این پرسش که ما در زندگی … / با همیم اما چرا احساس غربت می کنیم؟ 
 من به این مصرع یقین دارم که روزی میرسد! / سوره-ای از عشق را با هم قرائت می کنیم ... 
 « شیخ بها یی »

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

آخر هفته روحانی رفته! ...




  آخر هفته روحانی رفته! ... 


  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


عصر ایران - یکی از شعارهای انتخاباتی حامیان ابراهیم رییسی در واپسین روزهای تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری "آخر هفته روحانی رفته "بود.
این شعار انتخاباتی که "الحق والانصاف " قافیه بندی و "ضرب "خوبی دارد، در اجتماع هزاران نفری حامیان رییسی در مصلای تهران سرداده شد و سپس در دو سه روز مانده به روز انتخابات در محافل و اجتماعات اصولگرایان حامی رییسی به طور مداوم و با شور و شعف خاصی تکرار می شد.
این شعار انتخاباتی تا حدی حامیان رییسی و محافل اصولگرای مخالف دولت حسن روحانی را به وجد آورده بود که حتی یک روزنامه مخالف دولت ، این شعار را به عنوان تیتر یک با حروف درشت در صفحه نخست خود کار کرد.
اول هفته روحانی نرفته!
همچنین هزاران نفر از حامیان رییسی در فضای مجازی با الهام از این شعار انتخاباتی "هشتگی" تحت عنوان " #  روحانی برو " درست کرده بودند و مطالب خود علیه رییس جمهور یازدهم را به این هشتگ انتخاباتی الصاق می کردند.
انتخابات تمام شد و این شعار تنها یک آرزوی دست نیافتنی برای اصولگرایان مخالف دولت روحانی شد. نتایج اولیه از شمارش آرای انتخابات 29 اردیبهشت نشان دهنده پیروزی تقریبا قطعی روحانی با فاصله ای معنادار با رقیب اصولگرایش است.
حالا چه کسی مانده و چه کسی رفته را نتایج انتخابات مشخص کرده است؛ روحانی 4 سال دیگر در انتهای خیابان پاستور در جایگاه عالی ترین مقام اجرایی کشور خواهد بود و رقیب اصولگرایش با آرزوی دست یافتن به جایگاه روحانی وداع خواهد کرد.
روحانی ماند و خواهد ماند و رقیب اصولگرای او باید به شهر و دیار خود برود؛ اصولگرایان نیز باید با واقعیت یک روحانی به مراتب محبوب تر و قوی تر از دوره 4 سال گذشته ، کنار آمده و آن را بپذیرند و اخلاق حکم می کند دستکم اگر با دولت دوازدهم همکاری نمی کنند؛ چوب لای چرخ دولت منتخب اکثریت مردم ایران نیز نگذارند.
آخر هفته شد و روحانی نه تنها نرفت بلکه زیر پایش به پشتوانه آرای بیشتر مردمی سفت تر شد و این است قدرت رای مردم و نتیجه حضور حداکثری آنها در عرصه تعیین سرنوشت شان.

برچسب ها: روحانی رفته، حامیان رییسی، اصولگرایان،

ﺩﻝ، ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﻧﻤﯽ-ﮔﯿﺮﺩ



  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

 ﺩﻝ، ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﻧﻤﯽ-ﮔﯿﺮﺩ

   جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


  ﻗﯿﺼﺮ ﺍﻣﯿﻦ ﭘﻮﺭ ﭼﻪ ﺯﯾﺒﺎ ﮔﻔﺖ : ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﺭﻭﺡ ﻭ ﻗﻠﺐ ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻭ ﺩﻧﯿﺎﯼ بک ﺍﻧﺴﺎﻥ، ﺗﻨﻬﺎ یک ﮐﻠﻤﻪ ﺑﮕﻮﯾﯿﻢ : "ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ". ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻋﻤﺮﯼ ﺭﺍ ﻫﺪﺭ ﺩﺍﺩ  ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ: " ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﻢ " ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻏﺮﻭﺭ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ یک ﮐﻠﻤﻪ ﯼ " ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ " ﻏﺮﻭﺭ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺵ ﺭﺍ ﭘﯿﻮﻧﺪ ﺑﺰﻧﯽ !!؟؟ ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﺴﯽ ﺯﻭﺩ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺧﻮﺩ ﻣﯿﺸﻮﯼ ﺑﮕﻮﺋﯽ : " ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ". ﺑﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ : ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﺮﺩ؟  ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﺨﺸﯿﺪ؟. ﮔﺎﻫﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻧﯿﺴﺖ ... ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﺍﻧﺪﮐﯽ ﻣﺮﻫﻢ ﺩﺭﺩ ﺑﺎﺷﺪ، ﻧﯿﺴﺖ. ﮔﺬﺷﺖ ﻫﻢ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ، ﻭﻗﺘﯽ ﺁﮔﺎﻫﺎﻧﻪ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﻢ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﺸﺘﺎﺭ ﻫﻮﯾﺖ ﻭ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ، ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﻢ ﻧﺎﺑﺠﺎﺳﺖ ... ﺷﺨﺼﯿﺖ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺗﻮﻫﯿﻦ ﺑﻪ ﺁﺷﻮﺏ ﮐﺸﯿﺪﯼ ، ﺑﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺁﺭﺍﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ...
 ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ، ﺩﻝ، ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﻧﻤﯽ ﮔﯿﺮﺩ ...

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

یارانه:‌ بیکاری‌آفرین وَ تورم‌زا

 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

 یارانه:‌ بیکاری‌آفرین وَ تورم‌زا

   جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


 وبلاگ دادپی ، علی، خبرآنلاین : رای‌دهنده آسیب‌پذیر با رای به افزایش یارانه‌ها می‌تواند خود را آسیب‌پذیرتر کند. به گذشته نگاهی بیاندازیم:‌ آیا پرداخت یارانه های باعث افزایش اشتغال و کاهش تورم در جامعه شد؟ در حالیکه منتقدان دولت آقای روحانی با حمله به او و دولتش می گویند که می خواهند با بیکاری مبارزه کنند و درباره تورم سکوت کرده اند٬ خوب است نگاهی به تجربه پیشین پرداخت یارانه داشته باشیم. در غیاب یک برنامه اقتصادی این روزها یک گروه سیاسی با وعده افزایش یارانه و پرداختهای نقدی وارد عرصه انتخابات شده است تا رای جمع کنند. فقدان برنامه اقتصادی و سیاستهای منسجم از سوی این گروه و تکیه آنها بر حمله به دولت فعلی و وعده افزایش یارانه ها زنگهای هشدار را به صدا درآورده است. در مقابل دولت گروهی گردآمده اند که برنامه ای برای اقتصاد ندارند و هدفشان تنها قبضه قدرت است. این در حالیست که اداره کشور بدون تدبیر و برنامه اقتصادی ممکن نیست.
 آنچه که نگران کننده است این است که در این میان کمتر کسی به تاثیرات پرداخت یارانه در مرحله اول نگاه می کند. در غیبت مراکز تحقیقاتی مستقل که آمار میدانی جمع آوری کنند و اثر سیاستها و پیامدهای برنامه های اینچنینی را بسنجند٬ به نظر می رسد خیلیها درسی از اجرای هدفمندسازی یارانه ها نگرفته اند. مصرف کننده ایرانی هنوز فراموش نکرده است که پرداخت نقدی یارانه ها چه موج تورمی در کشور به همراه داشت. این موج تورمی که توسط تحریمها هم تشدید شد٫ خیلی زود ارزش واقعی یارانه نقدی را به یک سوم ارزش آن در آغاز برنامه تقلیل داد. اما این تنها اثر پرداخت یارانه ها نبود.
 در مناطق روستایی و جوامع شهری متکی به کشاورزی و دامداری پرداخت یارانه اثری ویرانگر بر بازار کار داشت. این پرداخت که باعث جابجایی آستانه دستمزد برای ورود به بازار کار شد٬ خیلی سریع بسیاری را از مشارکت در بازار کار منصرف کرد. روحیه کارآفرینی و خلاقیتی که در صنایع دستی و کارگاههای کوچک در کشور تبلور داشت جای خود را به عادت مستمری بگیری داد. نتیجه افزایش بیکاری پنهان و افراد غیرفعال در این مناطق بود. نکته ای که بر رشد اقتصادی در این مناطق تاثیر گذاشت ولی از دید رسانه ها پنهان ماند.
 این روزها کسانیکه وعده افزایش یارانه ها را می دهند در واقع نه تنها به تورم دامن می زنند بلکه بحران بیکاری در مناطق روستایی و شهرهای کوچک را تشدید می کنند. ایشان که برنامه اقتصادی مشخصی ندارند و هنوز نمی دانند چگونه اشتغال ایجاد کنند می خواهند با تقویت فرهنگ رانت خواری و گسترش پرداخت مستمری بیکاری پنهان در مناطق روستایی را نهادینه کنند و هر سرمایه گذاری را در این مناطق محکوم به شکست بنمایند. پرداخت یارانه وقتی می تواند باعث بهبود وضعیت این قشر بشود که باعث تخریب شرایط کلان کشور نگردد. متاسفانه بنظر می رسد در تلاش برای پیروزی در کارزار انتخاباتی در کشور برخی هیچ توجهی به اصول و رابطه علت و معلولی در اقتصاد نمی شود. طنز تلخ گروههای آسیب پذیری هستند که با باور کردن این وعده ها راه را برای نوسانان بیشتر اقتصادی٬ تورم فراگیر و بیکاری نهادینه شده باز می کنند.

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

برچسب ها: مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری یازدهم، اقتصاد ایران، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، رشد اقتصادی، طرح تحول اقتصادی،

اول گوش دهید بعد به رأی دادن دعوت کنید




  بسم الله الرحمن الرحیم 

اول گوش دهید بعد به رأی دادن دعوت کنید


  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


وبلاگ > روحانی، صادق - آیا تا کنون با مردم عادی کوچه و خیابان درباره انتخابات و نامزدهای حاضر در انتخابات سخن گفته‌اید؟ به نظر شما شعارهای نامزدهای انتخاباتی تا چه اندازه با واقعیت‌های ملموس و عینی زندگی روزمره مردم مطابقت دارد؟ یا تا چه اندازه مردم باور دارند که چنین شعارهایی در صورت عملی شدن گره از کار آنان باز می‌کند.

در هفته‌ای که گذشت من در چند نقطه از شهر تهران با مردم عادی کوچه و خیابان به گفت و گو نشستم و از آن‌ها درباره انتخابات سوال کردم. اگرچه نمی‌توان به آن‌هایی که مخاطب من بودند به عنوان یک نمونه آماری دقیق متوسل شد، اما دست کم برای من دیدن این اظهار نظرها شگفت انگیز بود.

یکی از این اظهار نظرهای شگفت انگیز که عمومیت بیشتری داشت، چیزی بود که من نامش را منجی‌گرایی می‌گذارم. بسیاری از مردم به دنبال شخصی بودند که بتواند یک شبه یا دست کم در مدت کوتاهی زندگی آنان را دگرگون کند. آن‌ها رئیس جمهوری می‌خواستند که برای مشکل عینی و روزمره‌ آنان راه حلی جادویی داشته باشد. اگر چه همگی دریافته بودند که مثلا پرداخت یارانه دردی از آن‌ها دوا نمی‌کند و حتی ممکن است بر آلام آن‌ها بیافزاید، اما همچنان انتظار داشتند رئیس جمهور بتواند راه حلی خارق العاده جلوی پای آن‌ها بگذارد.

نکته شگفت انگیز دیگر این بود که برای بسیاری از مردم، باور اینکه رای آن‌ها تاثیر گذار است سخت بود. خیلی‌ها گمان می‌کردند که از پیش تعیین شده است که چه کسی رئیس جمهور بشود و این بازی‌های انتخاباتی تنها برای این است که از مردم بر سر صندوق‌های رای عکس یادگاری گرفته شود. البته بسیاری از این افراد با اندکی صحبت درباره تفاوت روسای جمهور پیشین و میزان مشارکت در هر دوره از نظر خود باز می‌گشتند.

اما شاید شگفت انگیزترین نکته‌ای که من با آن برخورد کردم کسانی بودند که انتخابات را تحریم کرده بودند. این‌ها اگرچه تعدادشان کم نبود اما غالبا دلایلشان با هر آنچه که ما در ذهن خود داریم تفاوت داشت. شاید ما گمان کنیم که فردی که نظام را قبول ندارد، به این علت که نمی خواهد با رایش به مشروعیت نظام کمک کند، از این کار سر باز می‌زند. این‌ عده از تحریم کنندگان انتخابات واقعا در اقلیت محض بودند. اما دلایل پیش پا افتاده‌تری برای تحریم انتخابات وجود داشت. دلایلی دم دستی و گاه خنده دار. بودند افرادی که می‌گفتند که به زودی عازم مسافرت خارج هستند و نگران این هستند که مهر انتخابات در شناسنامه‌شان برایشان دردسر ساز شود. یا بودند افرادی که شلوغی صف انتخابات را دلیلی برای رای ندادن می‌دانستند. شهروند کُرد سنی مذهبی را دیدم که معتقد بود نظام من را قبول ندارد و نمی گذارد من نامزد انتخابات شوم، چرا من باید رای بدهم. بازنشسته‌ای را دیدم که معتقد بود چه تورم بالا برود چه ثابت بماند او نمی تواند گوشت بخرد پس برایش فرقی نمی‌کند که رای بدهد یا ندهد. جوانی را دیدم که معتقد بود برایش آزادی پوشش مهم است و این هم دست رئیس جمهور نیست پس رای نمی‌دهد. یا کسی را دیدم که سفید ماندن شناسنامه‌اش را یک رکورد تلقی می‌کرد و به آن افتخار می‌کرد. از همه عجیب‌تر فردی بود که معتقد بود اگر رای ندهیم ترامپ جنگ راه می‌اندازد و جمعیت ایران تعدیل می‌شود و او می‌تواند فرزندانش را به سر کار بفرستد.

دلایل کسانی که نمی‌خواستند رای بدهند بسیار زیاد بود و برای کسی که می‌خواهد مردم را به رای دادن ترغیب کند پیش از هرچیز شنیدن این دلایل واجب است. آدم‌های این جامعه در دنیاهای متفاوتی زندگی می‌کنند و شاید آن دلیلی که شما را وادار به مشارکت سیاسی می‌کند آنقدرها برای همه قانع کننده نباشد. پس اول گوش دهید بعد به رای دادن دعوت کنید.


واکنش نماینده تهران به دیدار رییسی و تتلو



کد خبر: 35726 | تاریخ : ۱۳۹۶/۲/۲۷ -
16:20
واکنش نماینده تهران به دیدار رییسی و تتلو


واکنش نماینده تهران به دیدار رییسی و تتلو

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به دیدار یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با خواننده زیرزمینی واکنش نشان داد.

قانون-نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به دیدار یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با خواننده زیرزمینی واکنش نشان داد.

به گزارش قانون به نقل از ایلنا، محمود صادقی در واکنش به این دیدار در توئیتر خود نوشت: «دیدار رییسی با امیر تتلو نمونه‌ای دیگر از رفتار ماکیاولیستی اصولگرایان است. استفاده ابزاری از فقرمردم و تنگناهایی که خود ساخته‌اند».



برچسب‌ها: رییسی، امیر تتلو

مردی که خدا را باور نداشت ...


 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

 مردی که خدا را باور نداشت ...

   جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


http://s8.picofile.com/file/8295087884/XODAA_DAR_JOSTEJUYE_8.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8295088050/XODAA_DAR_JOSTEJUYE_7.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8295088384/XODAA_DAR_JOSTEJUYE_1.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8295088784/XODAA_DAR_JOSTEJUYE_10.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8295089068/XODAA_DAR_JOSTEJUYE_2.jpg

 

   مردی برای اصلاح سر و صورتش به آرایشگاه رفت. در حال کار، گفتگوی جالبی بین آنها در گرفت. آنها به موضوع «خدا» رسیدند؛ آرایشگر گفت: “من باور نمی‌کنم خدا وجود داشته باشد.” مشتری پرسید: “چرا؟” آرایشگر گفت: “کافی است به خیابان بروی تا ببینی چرا خدا وجود ندارد. اگر خدا وجود داشت آیا این همه مریض می‌شدند؟ بچه‌های بی‌سرپرست پیدا می‌شدند؟ این همه درد و رنج وجود داشت؟ نمی توانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه دهد این چیزها وجود داشته باشد.” مشتری لحظه ای فکر کرد، اما جوابی نداد؛ چون نمی‌خواست جروبحث کند. آرایشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بیرون رفت. در خیابان مردی را دید با موهای بلند و کثیف و به هم تابیده و ریش اصلاح نکرده ...
    مشتری برگشت و دوباره وارد آرایشگاه شد و به آرایشگر گفت: “به نظر من آرایشگرها هم وجود ندارند.” آرایشگر با تعجب گفت: “چرا چنین حرفی می زنی؟ من این‌جا هستم، همین الان موهای تو را کوتاه کردم!” مشتری با اعتراض گفت: “نه! آرایشگرها وجود ندارند؛ چون اگر وجود داشتند، هیچ کس مثل مردی که آن بیرون است، با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده پیدا نمی‌شد.” آرایشگر گفت: “نه بابا؛ آرایشگرها وجود دارند، موضوع این است که مردم به ما مراجعه نمی‌کنند.” مشتری تایید کرد: “دقیقاً! نکته همین است. خدا هم وجود دارد! فقط مردم به او مراجعه نمی‌کنند وَ دنبالش نمی‌گردند. برای همین است که این همه درد وُ رنج در دنیا وجود دارد.
 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

برچسب ها: وجود خدا، انکار خدا،

رفتگری که ویلای آنچنانی گرفته ...

 


  بسم الله الرحمن الرحیم  

  رفتگری که ویلای آنچنانی گرفته ... 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  

 

طنز و کاریکاتور،  خبرآنلاین : در حاشیه مناظره سوم و ادعای جالب شهردار تهران، مهدی عزیزی این کارتون را در شهروند منتشر کرد.
 
 

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

برچسب ها: قالیباف، ویلاهای نجومی اهدایی، 

خدایا اگر این مرد امشب مهمان من بود ...



 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

  خدایا اگر این مرد امشب مهمان من بود ... 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


 مردی با پدرش در سفر بود که پدرش از دنیا رفت. از چوپانی در آن حوالی پرسید: «چه کسی بر مرده های شما نماز می خواند؟». چوپان گفت: «ما شخص خاصی را برای این کار نداریم؛ خودم نماز آنها را می خوانم». مرد گفت: «خوب لطف کن نماز پدر مرا هم بخوان!».
 چوپان مقابل جنازه ایستاد و چند جمله ای زمزمه کرد و گفت : «نمازش تمام شد!».
مرد که تعجب کرده بود گفت: این چه نمازی بود؟
چوپان گفت: بهترازاین بلد نبودم.
مرد از روی ناچاری پدر را دفن کرد و رفت.
شب هنگام، در عالم رؤیا پدرش را دید که روزگار خوبی دارد.
از پدر پرسید: «چه شد که این گونه راحت و آسوده ای؟».
پدرش گفت: «هر چه دارم از دعای آن چوپان دارم!».
مرد، فردای آن روز به سراغ چوپان رفت و از او خواست تا بگوید در کنار جنازۀ پدرش چه کرده و چه دعایی خوانده؟ چوپان گفت: «وقتی کنار جنازه آمدم و ارتباطی میان من و خداوند برقرار شد، با خدا گفتم : « خدایا اگر این مرد، امشب مهمان من بود، یک گوسفند برایش زمین می زدم. حالا این مرد، امشب مهمان توست. ببینم تو با او چگونه رفتار می کنی ؟».

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

حماقتی که هیچ پشتوانه علمی‌ای نداره ...

 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

 حماقتی که هیچ پشتوانه علمی‌ای نداره ... 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


http://s8.picofile.com/file/8294861868/BORJE_M3L8D_VA_1.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8294861926/BORJE_M3L8D_VA_2.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294861968/BORJE_M3L8D_VA_5.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294862118/BORJE_M3L8D_VA_4.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8294862350/BORJE_M3L8D_VA_3.jpg

 

 دوستی داشتم که مهندس پروژه برج میلاد بود. او تعریف میکرد : یه گروه ژاپنی اومده بودن برای بازدید از برج میلاد. حدود 14یا 15 نفر بودن ، من هم با دو نفرشون رفتم و شروع به توضیح دادن کردم و اینکه حدود ٤٥٠ تا ٥٠٠ میلیون دلار هم هزینه ساخت برج شده به اضافه اینکه ٨ سال هم از موقع شروع تا پایانش طول کشیده ،بعد هم رفتیم توی اسانسور که قسمتهای کلاهک و pinnacle رو بهشون نشون بدم که توی اسانسور یکیشون پرسید از این قسمت shaft چه استفاده ای میشه؟؟؟ من هم نیشخندی زدم و گفتم که خوب معلومه دیگه این قسمت کلاهک ٢٥٠٠٠ تنی رو که بزرگترین کلاهک برج مخابراتی در دنیا هست رو نگه میداره. اون گفت نه منظورم این نیست، یعنی اینکه اینجا مسکونی هست یا اداری ؟؟ من گفتم نه این قسمت خالیه و راه پله و اسانسور اینجاست. اون هم دیگه چیزی نگفت و رسیدیم به بالای برج.
 روی تراس که بودیم ژاپنی اولی ازم سوال کرد که این کوهها مال کشور شماست؟؟؟ من هم بادی در غبغب انداختم و گفتم بله تمام اونها مال کشور ماست. گفت ارتفاعشون چقدره ؟؟ گفتم ٤٠٠٠ متر حدودا . گفت چقدر از اینجا فاصله داره ؟؟؟؟ گفتم حدودا ٨ کیلومتر. گفت تله کابین هم داره؟؟ گفتم بله داره ، میخواین ببرمتون اونجا؟ گفتن نه احتیاجی نیست. اون اولی از من پرسید که شما مسوول پروژه هستین؟؟؟ و من هم که خیلی جو گرفته بودم گفتم بله خودم هستم ( البته نبودم و فقط مسوول یه قسمت کوچیکش بودم) بعد یه چیزی به ژاپنی به هم گفتن و شونه هاشون رو بالا انداختن، اولیه رو به من کرد و گفت
شما گفتین این برج shaft اش خالیه یعنی استفاده اداری ومسکونی نداره؟؟ گفتم بله برای مخابرات ساخته شده. گفت شما گفتین اون کوهها هم مال شماست و کمتر از ١٠ کیلومتر با اینجافاصله داره؟؟؟؟ گفتم بله گفت خوب اگه شما مسوول این پروژه بودین چرا این برج رو روی اون کوهها نساختین؟؟؟ گفتم اخه این که خیلی واضحه توی اون شرایط جوی این همه مصالح برای ساختن برج اونجا رو چه جوری ببریم؟؟ گفت خوب من و دوستم هم همینو داشتیم بحث میکردیم
شما اصلا احتیاجی به ساختن برج نداشتین یه دکل اونجا میذاشتین.
یه دکل مخابرات در ارتفاع ٤٠٠٠ متری بهتر از یه دکل روی یک برج ٤٠٠ متری عمل میکنه. Shaft این برج که خالیه کاری انجام نمیده. گفتم شوخی میکنین، خوب اگه اینطوریه شما چرا خودتون بلندترین برج مخابراتی دنیا رو دارین میسازید؟؟؟ گفت توکیو یه شهریه که در کنار اب های ازاده. بلندترین منطقه اون ١٠٠ متر ارتفاع نداره . در ضمن تا ٦٥ کیلومتریش هم هیچ کوهی نیست. گفتم این همه برج مخابراتی تو دنیا هست... حرفم تموم نشده بود که گفت برج رو که برای رقابت نمیسازن ، برای نیاز میسازن. تمام اونهای دیگه هم از این قاعده مستثنی نیستن. ..... یک کم فکر کردم .. برج مسکو ، تیانشان، تورنتو، کوالالامپور .. راست میگفت!!!! همه اینها در زمینهای flat land ساخته شدن و حتی تا فاصله ده ها یا صد ها کیلومتر اصلا یک تپه ٤٠٠ یا ٥٠٠ متری هم نیست!!!!!!!! گفتم اخه ما نیاز به یک سمبل ملی داشتیم ،،،، گفت شما میتونستین یه سمبل ملی با ١٠ یا١٥ میلیون دلار درست کنین نه یک برج ٥٠٠ میلیون دلاری !!! دیدم هیچ کاری بجز سکوت نمیتوان کرد، سکوتی سنگین و غم انگیز ... سکوتی به وسعت ۳۰ سال حماقت. حماقتی که هیچ پشتوانه علمی‌ای نداره و هرگوشه‌‌ی ایران پروژه ای سر باز میکنه از بی لیاقتی گروه مطالعاتی و عدم طرح جامع تفصیلی. سکوت ...

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

نـیـــا نـیـــا گـل نـــرگـس ...


 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

  نـیـــا نـیـــا گـل نـــرگـس ... 


 http://s9.picofile.com/file/8294712334/EM8ME_ZAM8N_NAYAA_NAYAA_GOLE_NARGES_3.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294712600/EM8ME_ZAM8N_NAYAA_NAYAA_GOLE_NARGES_2.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294713342/EM8ME_ZAM8N_NAYAA_NAYAA_GOLE_NARGES_7.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8294713550/EM8ME_ZAM8N_NAYAA_NAYAA_GOLE_NARGES_6.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8294713734/EM8ME_ZAM8N_NAYAA_NAYAA_GOLE_NARGES_5.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294713992/EM8ME_ZAM8N_NAYAA_NAYAA_GOLE_NARGES_4.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8294714334/EM8ME_ZAM8N_NAYAA_NAYAA_GOLE_NARGES_1.jpg

 

 

نیا گل نرگس جهان که جای تو نیست / دو صد ترانه به لبها یکی برای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس که در زلال دلی / هزار آینه نقش و یکی ز خال تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس تو را به خاک بقیع / که شهر ما نه مُهیای گامهای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس به آسمان سوگند / قسم به نام و نهادت دلی برای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس ز رنجمان تو مکاه / کسی ز خلق و خلائق فدای راه تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس بدان و آگه باش / که جای سجده گه ِ ما هنوز مال تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس که چون علی تنها / به فجر صبح ظهورت کسی کنار تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس به مجلس ندبه / که ندبه ، ندبه خرقه است و پایگاه تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس دعای عهد کجاست؟ / نه این نماز جماعت به اقتدای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس به جان تشنه عشق / دعا دعای ظهور است ولی برای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس سقیفه ها برپاست / ردای سبز خلافت ولی برای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس به مادرت زهرا / کسی برای شهادت به کربلای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس نیا به دعوت ما / هزار نامه کوفی یکی برای تو نیست 

 نیا نیا گل نرگس فدا شوی مولا / برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست 

 «علی اکبر رائفی پور»

تنظیم: گروه دین و اندیشه تبیان
 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

برچسب ها: نیا گل نرگس، فدای راه، صبح ظهور، ندبه خرقه، دعای عهد، دعای ظهور، سقیفه،

ای خدای گنهکاران ...


 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

   ای خدای گنهکاران ... 

   جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


  صدا زد ای خدای جهانیان , جواب شنید : بله , صدا زد ای خدای نیکوکاران , جواب شنید : بله , صدا زد ای خدای اطاعت کنندگان , جواب شنید : بله , این بار صدا زد ای خدای گنهکاران , جواب شنید : بله بله بله , با تعجب گفت : خدایا تورا خدای جهانیان , خدای نیکوکاران , و خدای اطاعت کنندگان خواندم , یکبار فرمودی بله , ولی تو را خدای گنهکاران خواندم , سه بار گفتی بله , حکمتش چیست ? جواب امد : مطیعان به اطاعت خود , نیکوکاران به نیکوکاری خود , و عارفان به معرفت خود اعتماد دارند , گنهکاران که جز به فضل من پناهی ندارند , اگر از درگاه من نا امید گردند , به درگاه چه کسی پناهنده شوند .

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

برچسب ها: مطیعان، نیکوکاران، عارفان، گنهکاران، کرم خدا،

لکه-های کهنه وُ ماندنی دل ...

 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

 لکه-های کهنه وُ ماندنی دل ...

   جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


   یک شلوار سفید دوست داشتنی داشتم که یک روز ابری پوشیدمش و موقع  بازگشت به خانه باران گرفت ... گلی شد. و من بی خیال پی اش را نگرفتم به هوای اینکه هر وقت بشویم پاک می شود، ولی نشد ...
 بعدها هر چه شستمش پاک نشد ؛ حتی یکبار به خشکشویی دادم که بشویند ولی فایده نداشت !!! آقایی که توی خشکشویی کار میکرد گفت : «این لباس چِرک مرده شده!». گفت : «بعضی لکه ها دیر که شود ، می میرند ؛ باید تا زنده اند پاک شوند !».
 چرک مُرده شد ... وَ حسرت دوباره پوشیدنش را به دلم گذاشت !
بعید نیست اگر بگویم دل آدم هم کم ندارد از لباس سفید! حواست که نباشد لکه می شود ؛ لکه-اش می کنند !!! وقتی لکه شد اگر پی اش را نگیری ، می شود چرک ...
 به قول صاحب خشکشویی «لکه را تا تازه است ، تا زنده است ، باید شست وُ پاک کرد ...!». 
 

 « ا حمد   شا ملو »

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

قالیباف مدت‌هاپیش باید ازمسئولیت کنار گذاشته می‌شد


کد خبر: 34754 | تاریخ : ۱۳۹۶/۲/۲۰ - 12:25
قالیباف مدت‌هاپیش باید ازمسئولیت کنار گذاشته می‌شد
جمیله کدیور در گفت و گو با «قانون»:

قالیباف مدت‌هاپیش باید ازمسئولیت کنار گذاشته می‌شد

روحانی فرصت مناظره سوم را از دست ندهد.

قانون-گروه سیاسی- سعید شمس

کمتر از دو هفته دیگر به برگزاری دو انتخابات مهم و تاثیرگذار ریاست‌جمهوری و شوراهای شهر و روستا مانده است و به همین دلیل، نه تنها در محافل سیاسی بلکه در هر کوی و برزنی شاهدیم که مردم از هر طبقه و سطحی «گپ‌های انتخاباتی» را به جمع خود‌‌‌ آورده‌اند. در چنین فضایی سوال‌هایی از قبیل «کدام طیف می‌توانند در هر دو انتخابات موفق شوند»،«آیا روحانی می‌تواند دولتش را برای چهار سال دیگر تمدید کند»،«شوراها چقدر جدی است»،«شورای پنچم اکثریتی اصلاح‌طلب خواهد داشت، یا اصولگرا» و پرسش‌های دیگری که این روزها به‌گونه جدی ذهن جامعه را به خود مشغول کرده است.

جمیله کدیور، فعال‌سیاسی اصلاح‌طلب که سابقه شورا‌نشینی و نمایندگی مجلس را در فعالیت‌‌های سیاسی خود به ثبت رسانده است، می‌گوید: «اگر آرامش به کشور برگشته و هر روز از طرف رییس‌جمهور و دولتش، تنشی داخلی و منطقه‌ای ایجاد نمی‌شود، از نقاط مثبت دولت روحانی است. نکته مثبت دیگر ثبات بخشی، کاهش التهاب‌های سیاسی- اقتصادی موثربر حوزه اقتصاد، رشد شاخصه‌های اقتصادی و مهار تورم است. همه این نکته‌ها و بسیاری موارد دیگر که در این مجال نمی‌‌گنجد از جمله دلایلی است که در این دوره نیز به روحانی رای دهیم». وی در گفت‌‌‌‌و‌‌گویی با «قانون» به مسائل بالا اشاره و در رابطه با موضوعات مختلف کشور نیز تحلیل‌هایی را ارائه کرده است که در ادامه پی می‌گیریم.

با توجه به اینکه حدود 2 هفته از تبلیغات کاندیداها گذشته است، فضای انتخاباتی را چگونه تحلیل می‌کنید؟

فضای انتخاباتی را در چند سطح می‌شود تحلیل کرد. اول در سطح مردم شهر و روستا که با نزدیک‌تر‌شدن به زمان رای‌گیری، فضا انتخاباتی‌تر می‌شود. نامزدها نیز در این بین بی‌تاثیر نیستند و ما شاهد آن‌هستیم که برخی کاندیداها در این عرصه فعال‌ترند. برای مثال برخی سفر استانی نرفته و خود را متمرکز بر تبلیغات رسانه‌ای خاص کرده‌اند و عده‌ای دیگر مسیر فعالیت‌شان متفاوت است. دوم در سطح شبکه‌های مجازی که طرفداران همه کاندیداها تاحدودی بسیار فعالند و سومین بخش، به فعالیت در سطح استفاده از برنامه‌های صدا و سیما منتهی می‌شود. کاندیداها نیز از مجال‌های دیگر استفاده می‌کنند و بعضی به دلیل نقاط ضعفی که دارند، نگران طرح پرسش‌هایی از سوی خبرنگاران هستند که نتوانند پاسخ مناسب یا قانع کننده‌ای بدهند و این باعث شده است خود را فقط به بیان مواضع در سطح شبکه‌های اجتماعی و صدا وسیما محدود کنند. جدای از اختلافات سیاسی که بین کاندیداها وجود دارد و طبیعی نیز هست، به نظرم فضای قالب بر تبلیغات، تقابل دو گفتمان اخلاق و بی‌اخلاقی است. یک طرف به بیان مواضع و عملکرد می‌پردازد و طرف دیگر درصدد تخریب و عوام‌فریبی و دادن وعده‌های غیرقابل تحقق است.

وضعیت روحانی به عنوان رییس جمهور مستقر در فضای رقابتی چگونه است؟

دوباره به همان سه سطح تحلیل بالا ارجاع می‌دهم. در سطح مردم وضعیت خوب‌است. البته ضرورت دارد وقتی از مردم صحبت می‌کنیم، میان کلانشهرها، شهرهای کوچک و روستاها تفاوت قایل شویم. به نظرم در دو حوزه شهرهای کوچک و دهستان‌ها نیاز به فعالیت افزون‌تری وجود دارد. مسئولان باید نتایج ملموس کارهایی که کرده‌اند را به مردم اطلاع دهند. طرفداران روحانی باید با سفرهای استانی به شهر و روستاهای دور افتاده در این روزهای پیش‌رو نقایص اطلاع‌رسانی را جبران کنند و تفاوت‌ها و اتفاقات مثبتی که در این چهار سال رخ داده را به مردم اطلاع دهند. به‌عبارتی خود را متمرکز بر شهرهای بزرگ و مراکز استان‌ها نکنند و از سویی، کار را بیشتر روی اقشار آسیب‌پذیر و ضعیف، مانند کارگران تمرکز دهند. در سطح شبکه‌های اجتماعی نیز وضع روحانی خوب بوده و این فضا به نفع روحانی است. البته این مساله نباید باعث شود که کاربران شبکه‌های اجتماعی خود را محدود به فضای مجازی کنند و از فضای شهر و روستا غافل شوند. در حال حاضر اقدام مناسبی که صورت گرفته است اینکه، دست‌کم هرکاربر روی سه نفر دیگر برای رای‌دادن کار کند. لازم است جزواتی مختصر با زبان ساده تهیه تا اقدامات دولت را تشریح کند و در سطح گسترده توزیع شود.

در سطح صدا و سیما و برنامه‌ها، به نظرم با توجه به بی‌اخلاقی‌های جریان رقیب و تعهد روحانی و کاندیداهای جریان اصلاح‌طلب به رعایت موازین اخلاقی و عدم ورود به نقاط ضعف کاندیداهای جریان مقابل، فضا سخت‌تر است و باید در فرصت پیش‌رو بیشتر کار شود. مناظره سوم به نظرم برای بیان ناگفته‌ها بسیار کلیدی است و روحانی نباید این فرصت را از دست بدهد. مشاوران به‌خصوص بخش رسانه‌ای روحانی باید فعال‌تر شود و نکاتی را که اقشار مختلف مردم تشنه شنیدن آن هستند، به او یادآور شوند.

کارنامه کلی دولت یازدهم به گونه‌ای هست که برای روحانی رای آور باشد؟

برای پاسخ به این سوال به دو بعد باید توجه کنید. اول اقدامات مثبتی که انجام شده است. دوم توقف کارهای منفی‌‌‌ای که در دوره قبل از روحانی انجام می‌شد و به اصطلاح، آوار‌‌برداری از ویرانی‌های بازمانده است. مهم‌ترین دستاورد روحانی بازگرداندن عقلانیت به مدیریت کشور و تزریق امید به جامعه ایران و ارتقای جایگاه ایران در جامعه بین‌المللی است. این نکته را وقتی در خارج از ایران باشید بهتر می‌توانید درک کنید. درست است که برجام مهم‌ترین دستاورد دولت‌روحانی است اما موضوع، فقط محدود به برجام و دستاوردهای فراوان آن در حوزه داخل و خارج نیست. ایران در این چهار سال از خود چهره منطقی و معقول نشان داد. تعامل با دنیا باعث شده که توریست‌های بیشتری جذب ویژگی‌های ایران شوند و در همین مسیر نیز سرمایه بیشتری وارد کشور شده و اشتغال نیز برای تعداد زیادی فراهم کرده است. افزون بر این، به نظرم در زمینه سلامت و بخش بهداشت و بیمه‌های همگانی اقدامات خوب و مهمی انجام شده‌است. وزارت خارجه و وزارت نفت نیز موفق عمل کرده‌اند. معاونت زنان روحانی نیز اقدامات خوبی در حوزه زنان و دفاع از حقوق آن‌ها انجام داده است. در حوزه سیاست داخلی مجال فعالیت آزادانه‌تر احزاب در قیاس با قبل به مراتب بهتر و بیشتر شده است و سازمان‌های غیردولتی و مردم نهاد فراوانی در این دوره مجوز فعالیت گرفتند. در حوزه فرهنگ نیز فضای هنری-کتاب، موسیقی، تئاتر و سینما-قابل قیاس با دولت قبلی نیست. مطبوعات نیز در قیاس با گذشته به مراتب از فضای بهتری برای فعالیت برخوردارند. اینکه آرامش به کشور برگشته و هر روز از طرف رییس جمهور و دولتش تنشی داخلی و منطقه‌ای ایجاد نمی‌شود، از نقاط مثبت دیگر است. نکته مثبت دیگر ثبات بخشی، کاهش التهاب‌های سیاسی اقتصادی مؤثر بر حوزه اقتصاد، رشد شاخص‌های اقتصادی و مهار تورم است. همه این نکته‌ها و بسیاری موارد دیگر که در این مجال نمی‌گنجد از جمله دلایلی است که در این دوره نیز حکم می‌کند به روحانی رای دهیم.

حضور اسحاق‌جهانگیری در رقابت‌های انتخاباتی تاچه حد می‌تواند به روحانی کمک کند؟

هم حضور آقای جهانگیری و هم آقای هاشمی‌طبا تا اینجا بسیار خوب و موثر بوده است. باید هماهنگی بیشتری در بین کاندیداهای جریان اعتدال و اصلاح‌‌طلب وجود داشته‌باشد. شما اگر دقت کنید سه کاندیدای اصولگرا هماهنگ عمل می‌کنند. به تعبیری یکی پاس می‌دهد و دیگری به سمت دروازه می‌برد و این هماهنگی را من در این طرف ندیدم. به نظرم لازم است برای مناظره سوم منسجم‌تر کار شود. آقای جهانگیری با توجه به سوابق اجرایی ارزنده‌ای که داشته و اشراف به اطلاعات و عملکرد دولت، حضورش بسیار موثراست.

با توجه به همراهی اصلاحات با روحانی، آن‌ها می‌توانند در دولت آینده توقع حضوری پررنگ‌تر داشته‌باشند یا موضوع، سهم خواهی قلمداد می‌شود؟

من با چنین سهم خواهی‌هایی موافق نیستم. باید به‌گونه‌ای عمل کرد تا رییس‌‌جمهور دستش برای انتخاب شخصیت‌های اصلح و توانمند باز باشد. چه اصلاح‌طلب باشد یا نباشد، مهم این‌است که در چارچوب عقلانیت و اعتدال برای خدمت به مردم آماده باشد و صلاحیت لازم برای پذیرش مسئولیت را داشته باشد.

اصلاح طلبان برای توفیق در انتخابات شورا باید چه اقداماتی را مد نظر خود قرار بدهند؟

باید شخصیت‌های موثر، متخصص و مجرب را برای رفاه و پیشرفت حوزه شهر و روستا را معرفی کنند و درگیر رودربایستی‌های متعارف سیاسی نشوند. نتیجه مخرب و منفی چنین رویکردی در چند مورد مشخص هم در شورا و هم در مجلس دیده‌ایم. کسانی که امتحان خود را در گذشته ناموفق پس داده‌اند، دوباره امتحان نکنند.

عملکرد شورای چهارم را چگونه تحلیل می‌کنید؟

اقدامات خوبی توسط شورا انجام شده است. برای مثال اقدامات تخصصی در زمینه حمل و نقل و زیرساخت‌ها صورت گرفته است. البته در بسیاری زمینه‌ها نیز اقداماتش تاثیر قابل توجهی بر مدیریت شهری نداشته است. در قبال نابودی فضای سبز و پارک‌ها و ساخت و سازهای بی‌رویه منفعل عمل کرده است و از این جهت شریک جرم شهرداری تلقی می‌شود. تا جایی که اخبار را دنبال کردم، آلودگی هوا و جمع آوری زباله و پسماندهای شهری مشکلاتی‌ به حساب می‌آید که شورا باید در این‌باره بیشتر کار کند. از سوی دیگر، به نظرم شورای شهر چهارم، در حوزه نظارت بر عملکرد شهرداری موفق نبوده و بعد نظارتی شورا دست‌کم در مواردی تابع یک‌سری بده بستان‌ها بوده است.

امکان دارد بعد از شکست احتمالی قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری،او دوباره شهردار شود؟

شک نکنید شکست قالیباف قطعی است. همچنین تصور نمی‌کنم اصولگرایان در شورای تهران رای اکثریت را به دست بیاورند. به نظرم یکی از برنامه‌های جدی اعضای شورای شهر پنجم باید انتخاب شهردار جدید باشد. غیر از عملکرد ضعیف و غیرقابل دفاع قالیباف در دوران شهرداری تهران، صحبت‌های دروغ و اظهار نظر‌‌های عوام‌‌فریبانه و غیر موجه و غیر اخلاقی او در برنامه‌های تلویزیونی نشان داد، صلاحیت و شایستگی مسئولیت شهر بزرگی مثل تهران را ندارد.

یک شهردار مطلوب برای شهر مهمی مثل تهران باید از چه ویژگی‌هایی برخودار باشد؟

مردم انقلاب کردند تا ارزش‌‌های اخلاقی یا دینی را به‌جای دروغ، نفاق و عوام فریبی و نیرنگ بر کشور حاکم کنند. به نظرم مهم‌ترین خصلت شهردار این است که امانتدار باشد و در چارچوب اخلاق و قانون عمل کند. من اولویت را در انتخاب شهردار به مراعات اخلاق می‌‌دهم. قالیباف در آزمون اخلاق مردود است. هر چند از ابتدا نیز در حد شهرداری تهران نبود. حضور امروز قالیباف در شهرداری تهران نتیجه زدوبندهای سیاسی-اقتصادی پشت پرده است. او مدت‌هاست که باید از این مسئولیت کنار گذاشته می‌شد.

باور به شورا و همکاری با شورای شهر از ویژگی‌هایی است که شهردار جدید باید دارا باشد. قدرت بالای مدیریت ادارات زیرمجموعه شهرداری از مولفه‌های دیگر شهردار مطلوب است. برای همه اقشار شهر از جمله اقشار معلول، سالخورده، جوان، کودک، زنان و ...برنامه داشته باشد. به نظر کارشناسان و متخصصین حوزه‌های مختلف توجه دارد و تصمیمات شهری را بر اساس نظر مشورتی با متخصصین هر حوزه اتخاذ می‌کند. علاوه بر این، به نظرم شهردار به جای داشتن پیشینه امنیتی- انتظامی باید شاکله فرهنگی-اجتماعی داشته باشد. شهردار مطلوب باید نگاهی توسعه محور داشته باشد و در پی مدیریتی مبتنی بر توسعه باشد، نه فقط انجام اقدامات خدماتی و عمرانی شهری را در دستور کار داشته باشد.شهردار باید ارتباط خوب با مردم شهر داشته باشد و به دنبال مدیریت شهروند محور باشد. سابقه و یا آشنایی با کار در حوزه شهری از مولفه‌های موثردیگر برای انتخاب شهردار است.

 

 

قالیباف مدت‌هاست که باید از این مسئولیت کنار گذاشته می‌شد

حضور قالیباف در شهرداری، نتیجه زدوبندهای سیاسی- اقتصادی پشت پرده است

مسئولان باید نتایج ملموس کارهایی را که کرده‌اند، به مردم اطلاع دهند

شک نکنید شکست قالبیاف قطعی است

باید هماهنگی بیشتری میان کاندیداهای جریان اعتدال و اصلاح‌طلب وجود داشته‌باشد

باید به گونه‌ای عمل کرد تا رییس جمهور، دستش برای انتخاب شخصیت‌های اصلح باز باشد

شهردار به جای داشتن پیشینه امنیتی- انتظامی باید شاکله فرهنگی- اجتماعی داشته باشد





تاوان رئیس جمهور شدن دیگران از جیب مردم! ...


 

  بسم الله الرحمن الرحیم  

 

 تاوان رئیس جمهور شدن دیگران از جیب مردم! ... 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید  


http://s8.picofile.com/file/8294423676/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_1.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294424176/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_4.jpeg

 

http://s9.picofile.com/file/8294424526/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_6.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8294424900/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_7.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294425518/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_9.jpeg

 

http://s9.picofile.com/file/8294425742/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_2.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8294426000/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_3.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294426342/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_8.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294426742/PAY8MADH8YE_Y8R8NEH_NAQDY_5.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8294427126/SEF8RATE_ARABEST8N_HAMLE_BE_1.jpg

 

 عصر ایران : وقتی دولت قبل، شروع به توزیع یارانه نقدی کرد، بسیاری از مردم خوشحال شدند چرا که به ازای هر عضو خانواده، ماهانه مبلغ 44500 تومان به حساب شان واریز می شد، آن هم بدون این که کاری انجام دهند. این اولین باری بود که چنین اتفاقی در تاریخ ایران رخ می داد و خیلی ها نمی دانستند چه پیامدهایی در انتظار معیشت مردم است.
 دیری نپایید که مردم متوجه شدند چه بلایی بر سرشان آمده است:
آنها بیش از یارانه ای که می گرفتند را باید خرج قبض های آب، برق، گاز، تلفن، موبایل، بنزین و ... می کردند. این البته همه ماجرا نبود چرا که موج گرانی که از حامل های انرژی شروع شده بود، فراگیر شد و در اندک زمانی، قیمت همه چیز بالا رفت به طوری که یارانه ها، فقط اندکی از هزینه های جدید را پوشش می داد.
 قیمت بنزین 7 برابر شد، نان لواش که 25 تومان بود به 160 تومان رسید. تخم مرغ از 55 تومان به 350 تومان افزایش قیمت یافت
و با سه برابر شدن قیمت دلار، بناگاه سرمایه همه ایرانی ها، یک سوم شد.
قیمت مسکن در تهران 459 درصد بالا رفت و در ایران به طور متوسط 2.6 برابر شد.
 بدین ترتیب،
فقرا فقیر تر شدند ولی دلال ها که سودشان در جهش قیمت هاست، در مدت زمان کوتاهی به ثروت های نجومی رسیدند. خیلی ها نیز که برنامه ریزی کرده بودند برای خانه دار شدن، ناگزیر شدند پولی که برای خرید پس انداز کرده بودند را صرفاً هزینه رهن خانه استیجاری کنند.
 چنین شد که مردم گفتند یارانه ها را قطع کنید ولی قیمت ها را به قبل از آن برگردانید؛ اما غول تورم از چراغ بیرون آمده بود.
کاری که دولت روحانی انجام داد، مهار تورم بود، نه به این معنا که قیمت ها کاهش یابد بلکه به جای آن که قیمت ها با سرعت تورم 50 درصدی بالا بروند، به طور متوسط با سرعت تورم 9 درصدی افزایش یابند.
 اینک برخی از کاندیداها، به جای عبرت گرفتن از گذشته و آثار تورمی توزیع یارانه نقدی و صرفاً برای رسیدن به آرزوی ریاست جمهوری، وعده یارانه 150 هزار تومانی می دهند.
آنها یا نمی دانند که یارانه نقدی با افزایش چند برابری قیمت ها، چه بلایی بر سر مردم می آورد که در این صورت، نادان هستند یا می دانند ولی برای این که چند صباحی حکومت کنند، چوب حراج به مملکت و معیشت مردم می زنند که در این صورت خیانت می کنند.
 افزایش یارانه ها، شاید برای کسانی که حافظه تاریخی ندارند یا قدرت تحلیل ندارند جذابیت داشته باشد ولی قطعاً تیرخلاصی خواهد بود بر معیشت مردم به ویژه اقشار کم درآمدی که آقایان ادعای حمایت شان را دارند.
 اگر چنین طرحی اجرا شود، دیر نخواهد بود روزی که مردم همانند قبل بگویند یارانه ها را به همان حالت قبلی برگردانید ولی قیمت های سال 92 را احیا کنید!
 قیمت ها چند برابر شوند و پدرهای بیشتری شرمنده خانواده هایشان شوند تا کسی  که سال هاست آرزوی رئیس جمهور شدن دارد، به خواسته اش برسد؟ آیا ما باید  تاوان آرزوهای شخصی دیگران را بدهیم؟!

 

  تهیه وَ تدوین: عـبـــد عـا صـی

 

برچسب ها: تاوان یارانه از جیب مردم، معضلات هدفمندی یارانه ها، افزایش تورم بعد از هدفمندی، افزایش فاصله فقیر و غنی، تورم افزایش یارانه، مهار تورم، تورم 50 درصدی،